۱۳۸۹ آبان ۱۱, سه‌شنبه

۲۲ مرجع آنلاين براي دانلود كتاب‌هاي تخصصي


۲۲ مرجع آنلاين براي دانلود كتاب‌هاي تخصصي

دانشجويان و پژوهشگراني كه در داخل كشور به فعاليت‌هاي علمي مشغولند به دلايل مختلفي ممكن است توانايي خريد كتاب‌هاي تخصصي رشته‌هاي خود را نداشته باشند. كساني كه تمايل به خريد اين كتاب‌ها دارند هم ممكن است قبل از خريد بخواهند نگاهي عميق‌تر به محتواي اين كتاب‌ها انداخته و در صورت اطمينان از مفيد بودن آنها اقدام به خريد كنند.

اگرجستجويي در اينترنت داشته باشيد به تعداد زيادي از سايت‌هاي اينترنتي برمي‌خوريد كه لينك‌هاي دانلود كتاب‌هاي مختلفي را در اختيار شما قرار مي‌دهند اما همه‌ي آنها كيفيت يا تناسب لازم با رشته‌ي تخصصي دانشگاهي شما را ندارند.

در زیر سايت‌هاي اينترنتي را معرفي كنيم كه اجازه‌ي مشاهده يا دانلود كتاب‌هاي تخصصي را رايگان به شما مي‌دهند (راستي اگر دنبال كتاب‌هاي عمومي انگليسي براي تقويت زبان خود مي‌گرديد توصيه مي‌كنم این سایت را از دست ندهیدد كه پر از كتاب‌هاي انگليسي خوب و ساير منابع مفيد براي يادگيري و تقويت زبان انگليسي است؛).

  1. كتاب‌هاي گوگل: كتابخانه گوگل حاوي منبع عظيمي از كتاب‌هاي مختلف از جمله كتاب‌هاي تخصصي رشته‌هاي مختلف مي‌باشد. 
  2. گيگاپديا: يكي از بزرگ‌ترين و بهترين مراجع براي يافتن كتاب‌هاي تخصصي رشته‌هاي مختلف است و از شير مرغ تا جان آدميزاد در آن يافت مي‌شود. براي دانلود كتاب‌ها بايد ثبت‌نام كنيد كه رايگان است اما براي جستجوي كتاب‌ها نيازي به ثبت‌نام نيست.
  3. آواكس: اين هم از آن مراجعي است كه حجم عظيمي از كتاب‌ها و نرم‌افزارهاي تخصصي را فهرست كرده است. براي جستجوي مستقيم منابع آن مي‌توانيد به اينجا مراجعه كنيد. براي دانلود نيازي به ثبت‌نام نيست.
  4. بايگاني اينترنت: حتماً براي مشاهده‌ي نسخه‌ي بايگاني‌شده‌ي سايت‌هاي اينترنتي به اين سايت مراجعه كرده‌ايد. بد نيست بدانيد امكان جستجوي كتاب نيز در اين سايت وجود دارد. كافي است در جعبه جستجو، به جاي All Media Fields گزينه‌ي Texts را انتخاب كنيد.
  5. ebookee: اين هم يك سايت پرمحتوا كه اگر چه به زبان چيني است اما جستجوي بسيار خوبي در كتاب‌هاي تخصصي رشته‌هاي مختلف انجام مي‌دهد.
  6. اسكريبد: در اين سايت كه هدف اصلي آن اشتراك اسناد به صورت آنلاين در بين اعضا مي‌باشد هم مي‌توانيد با استفاده از جعبه‌ي جستجوي بالاي سايت برخي از كتاب‌هاي مورد نياز خود را پيدا كنيد.
  7. freebookspot: اين سايت بيش از ۴۰۰۰ كتاب با حجمي بالغ بر ۷۰ گيگابايت را در ۹۶ حوزه‌ي مختلف براي دانلود قرار داده است. احتمال دارد بتوانيد برخي كتاب‌هاي تخصصي مورد نياز خود را در آن پيدا كنيد.

اين هم فهرستي از ۱۵ سايت ديگر كه اگر كتاب‌هايتان را در ۷ سايت بالا پيدا نكرديد بد نيست سري بهشان بزنيد:

  1. ebook3000
  2. free-ebook-download-links
  3. bookgoldmine
  4. drebooks
  5. e-booksdirectory
  6. ufindbook
  7. networkgood
  8. ebooksdownloadfree
  9. ebookshare
  10. knowfree
  11. free-ebooks
  12. onlinefreeebooks
  13. getfreeebooks
  14. freetechbooks
  15. ebooks-space

البته لازم به ذكر است كه تمامي اين سايت‌ها لزوماً فعاليتي قانوني (از لحاظ مسائل مربوط به حق مؤلف) ندارند لذا توصيه مي‌كنم اگر برايتان امكان دارد بعد از اطمينان از كيفيت كتاب‌هاي تخصصي كه در اين سايت‌ها خواهيد يافت و در صورتي كه حق انتشار كتاب به صورت قانوني در اختيار سايت مربوطه قرار نگرفته است اقدام به خريد كتاب‌ها نماييد.

ا

اگر هم بخواهيد بفهميد كتاب‌هاي رايگان فارسي را از كجاها بايد گرفت به سایتهای مراجعه كنيد:

  • دانلود كتاب الكترونيكي فارسي و رايگان (http://www.txt.ir)
  • كتابخانه مجازي ايران (http://www.irpdf.com)
  • كتابخانه مجازي قفسه: دانلود ايبوك ها و كتاب هاي رايگان فارسي (http://www.ghafaseh.ir)
  • بزرگترين سايت دانلود كتابهاي فارسي (http://www.farsibooks.ir)
  • كتابخانه اميد ايران (http://www.irebooks.com)
  • كتابناك: هر كتاب فرصت يك زندگي تازه (http://www.ketabnak.com)
  • كتاب فارسي (http://www.ketabfarsi.org)
  • مركز كتاب‌هاي الكترونيك پارس (http://www.ebookpars.com)
  • دانلود كتاب ۱۱۰ (http://www.download110.com)
  • پارس‌بوك: مرجع دانلود كتاب الكترونيكي (http://parsbook.org)
  • ايران‌ميت: دانلود كتاب (http://www.iranmeet.com)


  • --