۱۳۸۹ آذر ۹, سه‌شنبه

چگونه دوره استفاده آزمایشی از نرم‌افزارهای آزمايشي را تمدید کنیم؟

چگونه دوره استفاده آزمایشی از نرم‌افزارهای آزمايشي را تمدید کنیم؟


نرم‌افزارهاي آزمايشي يا trial نرم‌افزارهايي هستند كه پس از نصب، براي مدت نسبتاً كوتاهي مي‌توانيد از آن استفاده كرده و قابليت‌هاي مختلف آن را بيازماييد. حتماً براي شما هم پيش مي‌آيد كه مدت زمان بيشتري نسبت به اين مهلت كوتاه براي آزمايش كردن قابليت‌هاي مختلف نرم‌افزار نياز داشته باشيد. شايد هم مدتي از اين نرم‌افزار استفاده كرده‌ايد و حالا زمان استفاده‌ي آن منقضي شده است و داده‌هاي شما درون نرم‌افزار محبوس شده‌اند. هر كسي ممكن است دليل خودش را براي اينكار داشته باشد.
امروز نرم‌افزاري از مجموعه ابزارهاي NirSoft را اينجا معرفي مي‌كنم كه مي‌تواند مهلت استفاده از نرم‌افزارهاي آزمايشي را تمديد كند.

http://img534.imageshack.us/img534/4684/runasdate.gif

به اين آدرس برويد و نرم‌افزار RunAsDate را دانلود كنيد (لينك مستقيم) . اين نرم‌افزار بسيار كم‌حجم است (۲۱ كيلو) و به شما اجازه مي‌دهد تا هر برنامه‌اي كه مي‌خواهيد را در تاريخ و زماني كه دلتان مي‌خواهد اجرا كنيد. اين نرم‌افزار، تاريخ و زمان سيستم شما را تغيير نمي‌دهد بلكه صرفاً تاريخ و زماني كه شما مشخص كرده‌ايد را به نرم‌افزار آزمايشي شما «تزريق» مي‌كند. حتي مي‌توانيد چندين برنامه‌ي مختلف را با تاريخ‌ها و زمان‌هاي مختلفي اجرا كنيد بدون اينكه تاريخ و زمان كامپيوترتان تغييري بكند.
نكته:
اين روش ممكن است براي همه‌ي نرم‌افزارهاي آزمايشي جواب ندهد چون بالاخره سازندگان اين نرم‌افزارها هم زرنگند و هر روز از روش‌هاي بهتري براي حفظ اموالشان استفاده مي‌كنند :) . بنابراين اگر مشكلتان را حل نكرد از دست من دلخور نشويد.



-- 
Regards
Arman Shirzadi


۱۳۸۹ آذر ۸, دوشنبه

۶ منبع عالی جستجو برای طرح های گرافیگی

۶ منبع عالی جستجو برای طرح های گرافیگی

در طراحی گرافیک یکی از اصول این است که اشکال گرافیکی مناسبی را برای طرح خود انتخاب کنید در این پست قصد دارم نام ۶ منبع جستجوی عالی را به شما معرفی کنم . این ابزار آنلاین و رایگان تا حد زیادی به شما در زمینه یافتن طرح های گرافیگی مورد نظرتان به شما کمک خواهد کرد .

Vector Finder

با استفاده از این سایت شما می توانید تصاویر دلخواهتان را با قابلیت جستجوی ساده به دست آورید . کافی است در باکس مربوطه نام مورد نظر خود را وارد کنید و نتیجه را تماما در یک صفحه مشاهده کنید دیگر نیازی به زدن دکمه Next برای دیدن صفحات دیگر نیست .

Vector Portal

این پرتال فوق العاده به شما امکان به دست آوردن طرح های آزادی که جستجو می کنید را می دهد . شما می توانید از طریق کلمات کلیدی یا استفاده از دستبندی ها فهرستی از طرح ها را مشاهده کنید . این دسته ها شامل پس زمینه ها ، بردارها و بسیاری دیگر می باشد . اگر دنبال طرح های خاص هستید حتما به این سایت سری بزنید .

The Blueprints

این سایت به شما کمک می کند تا طرح هر شی اعم از انسان ، تانک ، خودرو و تلفن های همراه و … را بیابید . در ضمن در این سایت شما دسته بندی ها را نیز بدون جستجو می توانید مشاهده کنید .

SeeKLogo

اگر تا الان موفق نشده اید لوگوی مناسبی برای کسب و کار خود طراحی کنید . به وسیله جستجو در این سایت می توانید لوگوی های بسیاری را بیابید و آنها را دانلود کنید. کارکردنش بسیار ساده است به یکبار امتحانش می ارزد.

Magnigraph

برخلاف سایت های بالا که بیشتر امکان جستجوی طرح ها را فراهم می کردند این سایت تصاویر دلخواه شما را به یک طرح هنری تبدیل می کند که شما می توانید آن را ذخیره کنید و آدرس Url آن را هم به دست آورید .

AutoTracer

این سایت هم یکی از ابزارهای آنلاین جالبی است که شما می توانید عکس های خود را با حجم کمتر از ۱Mb با فرمت های PNG,BMP,JPEG  و …. را به فرمت های هنری مختلف دیگری به فرمت های  PDF,SVG و … تبدیل کنید .



-- 
Regards
Arman Shirzadi


۱۳۸۹ آذر ۷, یکشنبه

تصحیح کننده متون انگلیسی

اگر دانشجوی کارشناسی ارشد یا دکترا هستید و یا استاد دانشگاه هستید و می خواهید مقاله ای را برای چاپ در نشریات معتبر انگلیسی ارسال کنید نرم افزار WhiteSmoke 2010 به شما کمک می کند تا یک مقاله انگلیسی بدون مشکلات ساختاری را ارائه دهید.

 یکی از شرایطی که باعث می شود یک مقاله بتواند در یک نشریه معتبر انگلیسی به چاپ برسد این است که از لحاظ ساختاری و املایی و دستوری مشکلی نداشته باشد. نرم افزار WhiteSmoke 2010 به صورت پیشرفته مشکلات ساختاری یک متن انگلیسی را به شما نشان می دهد.

شاید بگوئید نرم افزار Microsoft Word هم این کار را انجام می دهد. اما پاسخ این است که این نرم افزاری کاری فراتر از غلط یابی املائی و دستوری را انجام می دهد. این نرم افزار با استفاده از هوش مصنوعی ای که در آن تعبیه شده متنی را که به آن می دهید مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد و آن را تصحیح می کند. این نرم افزار در واقع استاد شما برای یادگیری مهارت Writing در انگلیسی است.

آدرس سایت: http://www.whitesmoke.com/

دانلود نرم افزار:  دانلود با لینک مستقیم

-- 
Regards
Arman Shirzadi


۱۳۸۹ آذر ۴, پنجشنبه

راهنمای جامع طرز تهیه یک سایت

راهنمای جامع طرز تهیه یک سایت

در جهان امروز بعضی از داشته ها جزء ضروریات زندگی به حساب می آیند، به طور مثال لازم است که شما برای این که در میان دیگر افراد شناخته شوید و دیگران با کار و حرفه شما آشنایی پیدا کنند، نیاز به تبلیغات داشته باشید یا این که راهی برای تماس با شما وجود داشته باشد.

 یکی از ضروریاتی که در حال حاضر برای هر فردی احساس می شود، داشتن یک وب سایت است. امروزه بیشتر از صدها میلیون نفر به صورت روزانه از اینترنت استفاده می کنند و تعداد کاربران اینترنتی روز به روز در حال افزایش است. به همین خاطر اگر کسی به دنبال شما بگردد و بخواهد با شما ارتباط برقرار کند، به طور حتم قبل از هر کاری شما را از طریق اینترنت جست وجو خواهد کرد و به این ترتیب شاید بتوان گفت که ضرورت داشتن یک وب سایت مانند داشتن یک شماره تلفن برای برقراری تماس برای هر فردی احساس می شود. اگر شما در جهان مجازی برای خود هویتی نداشته باشید، باید این را قبول کنید که رقیبان شما به آسانی جای شما را در بسیاری از مواقع خواهند گرفت.

یکی از مهم ترین نکاتی که در تجارت الکترونیک به چشم می خورد این است که سابقه کاری شرکت اهمیت زیادی ندارد و شما می توانید با یک شرکت تازه کار هم از طریق جهان مجازی به پیشرفت خوبی دست پیدا کنید. فقط کافی است که با قواعد داشتن یک وب سایت موفق آشنایی پیدا کنید و اگر خودتان دوست دارید که طراحی سایت خودتان را بر عهده داشته باشید، با اصول، پیش نیازها و قواعد کلی پیاده سازی یک وب سایت خوب آشنایی پیدا کنید. در موضوع ویژه این هفته به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت که برای طراحی و راه اندازی یک وب سایت چه اصولی را باید در نظر گرفت و چه نکاتی را باید رعایت کرد تا با شکست مواجه نشویم.

یک وب سایت عالی

اگر تمامی نکاتی که تا به این جا گفته شد را رعایت کنید، می توانید اطمینان داشته باشید که سایت شما تا زمانی که روی اینترنت قرار گرفته است مشکلی نخواهد داشت. مگر این که از نظر پیاده سازی و برنامه نویسی مشکلی داشته باشد که به طراح سایت برخواهد گشت. یک وب سایت عالی از نظر کارشناسان ویژگی هایی دارد که شاید بد نباشد با بعضی از آن ها آشنا شوید. به عنوان نمونه سادگی، یکی از ویژگی های مثبتی است که برای سایت وجود دارد. زرق و برق های بی دلیل و شلوغ کردن بی مورد سایت تنها باعث آزار دادن چشم بازدید کننده ها خواهد شد. علاوه بر این اگر سایت شما شلوغ باشد و عکس های اضافی در آن به کار رفته باشد، سرعت بسیار پایینی خواهد داشت و به کندی نمایش داده خواهد شد.

یکی از دیگر موضوعاتی که در جلب نظر بازدید کننده تاثیر دارد استفاده از گرادیانت است. از نظر روانشناسان و کارشناسانی که در این زمینه تحقیقاتی انجام داده اند استفاده از گرادیانت روی کاربران اثر بسیار مثبتی دارد و باعث می شود که توجه آن ها به سایت جلب شود. یکی از نقاطی که برای استفاده از گرادیانت در سایت تاثیر بسیاری دارد بخشی است که برای بنر سایت در نظر گرفته می شود. شما می توانید از این مکان به راحتی برای تاثیر گذاری در جهت مثبت روی کاربران استفاده کنید.

طراح یا برنامه نویس سایت هستید؟

اگر قصد دارید که به عنوان یک فرد حرفه ای خودتان سایت خود را پیاده سازی کنید، از دو جنبه مختلف باید به آن چیزی که در نظر دارید نگاه کرده و جوانب آن را بسنجید. البته این موضوع در میان متخصصان مختلف متفاوت بوده و ممکن است که هر فردی نظر خاصی داشته باشد. اما به طور کلی جدا از مسائلی که به برنامه نویسی و پیاده سازی سایت ارتباط پیدا می کند، جنبه ظاهری پایگاه مجازی که طراحی می کنید هم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. جنبه ظاهری اولین چیزی است که باعث جلب توجه کاربران می شود و اگر سایت شما از نظر زیبایی ظاهری حرفی برای گفتن نداشته باشد نمی توان امید داشت که موفق ظاهر شود. شاید بتوان گفت که مهم ترین نکته ای که در این میان باید در نظر داشته باشید این است که طراحی شما باید بسیار متفاوت تر از همه سایت هایی باشد که تا به حال وجود داشته است و به هیچ وجه سعی نکنید که از جایی الگو گرفته یا کپی برداری کنید.

به طور مثال اگر بخواهیم دو موتور جست وجویی را که بسیار در میان کاربران محبوب هستند با هم از نظر ظاهری مقایسه کنیم متوجه نکات جالبی خواهیم شد. گوگل ظاهر بسیار ساده و خلوتی را برای خود انتخاب کرده است و شاید بتوان گفت که در نگاه اول ممکن است که هیچ کاربری را به سمت خود جلب نکند. اما در مورد یاهو فضا کاملا متفاوت است و طراح این پورتال ترجیح داده است که محیط کاربری سایت را شلوغ کرده و تمامی سرویس های یاهو را در منوهایی با طراحی های متفاوت در صفحه اصلی سایت قرار دهد. پس نکته اولی که برای سایت خود باید در نظر بگیرید این است که برای داشتن یک قالب مشخص تصمیم گرفته و با توجه به ارائه محتوایی که دارید و سرویس های خدماتی خود و دیگر نیاز سنجی ها برای محیط ظاهری سایت خود یک قالب در نظر بگیرید.

اگر در زمینه طراحی سایت برای دیگران هم فعالیت دارید، لازم است که اول نکات دیگری را هم در نظر بگیرید. به عنوان نمونه باید از میزان حجم اطلاعاتی که توسط سازمان یا شرکت مورد نظرتان در وب سایت قرار خواهد گرفت، اطلاع پیدا کنید. با توجه به حجم اطلاعاتی که در صفحه اصلی سایت قرار خواهد گرفت می توانید عرض صفحه را مشخص کنید، سایت های بزرگ و شناخته شده ای مانند یاهو هم هیچ وقت از تمامی فضای عرض صفحه استفاده نمی کنند، زیرا تجربه نشان داده است که کاربران این سبک از طراحی را نمی پسندند. بعد از مقوله طراحی باید به نکاتی که در تحلیل و پیاده سازی سایت نقش کلیدی دارند، توجه کنید. این بخش مهم ترین بخش را در پیاده سازی یک سایت تشکیل خواهد داد. بیشتر کارشناسان و تحلیلگران از این بخش به عنوان نیاز سنجی پروژه نام می برند.

ترافیک وب سایت خود را بالا ببرید

شاید در بسیاری از جاها دیده یا شنیده باشید که افراد مختلف ادعا کرده اند که در مقابل دریافت هزینه ای اندک ترافیک سایت شما را بالا خواهند برد و به طور مثال باعث می شوند در جست وجوهایی که در گوگل انجام می گیرد سایت شما به عنوان اولین گزینه به کاربران نشان داده شود. شاید بهتر باشد که به راحتی برای این موضوع به افراد مختلف اعتماد نکنید و کمی صبر داشته باشید. یکی از روش هایی که افراد مختلف برای بالا بردن ترافیک سایت خود استفاده می کنند، کمک گرفتن از لینک های خارجی وارد شده به سایت است. یک لینک وارد شده به سایت شما در حقیقت لینکی است که از سایت دیگری به محیط سایت شما وارد شده و این موضوع یک استراتژی مهم در بهینه سازی موتورهای جست وجوگر به شمار می آید. هر چه کیفیت لینک های وارد شده به وب سایت شما بالاتر باشد، رتبه بالاتری را در نتایج موتورهای جست وجو خواهید داشت. همچنین برای بالا بردن تعداد بازدید کنندگان سایت خود می توانید از دایرکتوری ها لینک بگیرید. دایرکتوری ها سایت هایی هستند که به صورت طبقه بندی شده سایت های دیگر را دسته بندی می کنند. برای این کار می توانید از سایت Dmoz.org استفاده کنید و صورت رایگان لینک شوید.

شاید لازم باشد مدت زمانی را برای لینک شدن منتظر بمانید اما نتیجه ای که بدست می آورید ارزش خواهد داشت. اگر خبری را در سایت خود منتشر می کنید تا حد امکان آن را با کلمات کلیدی بهینه کنید و می توانید برای انتشار خبر خود از prWeb.com استفاده کنید در این صورت این سایت لینک های بسیاری را برای سایت شما در خبرهای پربیننده و پر ترافیک به وجود خواهد آورد. اگر سعی کنید که به سایت های دولتی و آموزشی لینک پیدا کنید در رنکینگ موتورهای جست وجو به سرعت بالا خواهید آمد زیرا این موتورها اعتبار خاصی برای این دسته از وب سایت ها دارند. در هر صورت مطمئن باشید که با کمی مطالعه و جست وجو خودتان خواهید توانست که ترافیک سایتتان را بالا برده و به کسی احتیاج نداشته باشید.

نیاز سنجی

در این بخش لازم است که کسی که مدیریت پیاده سازی یک سایت را بر عهده می گیرد، نیازهای متقاضی را به طور کامل شناسایی کند. به طور مثال ممکن است یک ارگان یا سازمان دولتی به دنبال ایجاد یک سایت باشد. در این صورت تحلیلگر سیستم باید نیازهای کاربران را از سیستم به صورت کامل شناخته و آن ها را مستند کند. اگر قرار باشد که محتوای یک سایت به صورت روزانه به روز شود، نیاز است که بسیاری از صفحات آن به صورت پویا طراحی شود و تمامی اطلاعات در یک پایگاه داده ذخیره شوند. اما اگر منظور از طراحی سایت تبلیغات و معرفی یک سازمان یا شرکت باشد بیشتر صفحات به صورت استاتیک خواهد بود. شاید بهتر باشد که تمامی نیازهای کاربر از سیستم را در همان ابتدای کار مشخص کنید تا مجبور نشوید که کار خود را بارها تغییر داده و باز هم در نهایت نتوانید که آن چیزی را در اختیار کاربر بگذارید که او را راضی نگه دارد. بیشتر برنامه نویسانی که از زبان ASP.NET برای نوشتن برنامه های تحت وب خود استفاده می کنند، سعی می کنند که به کاربران محیطی را پیشنهاد کنند که بیشتر پویا باشد و به این خاطر نیازهای واقعی مشتری را برای راحت تر بودن کار خود در نظر نمی گیرند. بعد از این که نیازهای کاربر را شناسایی کردید لازم است که تکلیف خود را با ابزارها مشخص کنید، این که از چه پایگاه داده و چه محیطی برای برنامه نویسی و تحلیل سیستم استفاده می کنید. این بخش با توجه به تخصص طراح سایت متفاوت خواهد بود. اما به طور معمول استانداردهایی وجود دارد که باید مورد توجه تمامی افراد قرار گیرد.

زمانی که هاست را با توجه به نیازهای خود انتخاب کردید به فکر داشتن یک نام اختصاصی در اینترنت هم باید باشید. هر وب سایت برای دسترس بودن در اینترنت و تمایز از دیگر سایت ها یک نام اختصاصی برای خود دارد که به آن دامنه یا Domain گفته می شود. دامنه ها به طور معمول از دو قسمت مجزا تشکیل می شوند. در قسمت ابتدایی تمامی اختیار در دست کاربر خواهد بود و می تواند که با توجه به فعالیت هایی که قرار است در سایت انجام شود یا با توجه به نام سازمان یا شرکتی که سایت به آن تعلق دارد، هر چیزی انتخاب شود. بخش دوم دامنه هم مربوط به پسوندی است که با نقطه از بخش اول جدا شده و بین دو تا شش حرف متغیر است. معروف ترین پسوندهایی که در حال حاضر وجود دارند و به صورت بین المللی توسط کشورها و سازمان های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند، com، net، org، info یا edu می باشند. به طور مثال اگر تصمیم داشته باشید که از پسوندی استفاده کنید که نشان دهنده فعالیت شما در یک سازمان داخل کشور است یا این که دوست دارید که دیگران بدانند سایت شما به یک ایرانی تعلق دارد بهتر است که از پسوند ir استفاده کنید که مشخص کننده یک سایت با تابعیت ایرانی است. شاید در بعضی از جاها اصطلاحی تحت عنوان DNS شنیده باشید. این اصطلاح که مخفف عبارت Domain Name Service است، در حقیقت مشخص کننده آدرس وب سرور است.

آدرس هر وب سرور به دو صورت مشخص خواهد شد. در زمانی که شما می خواهید وارد سایتی شوید یا باید آی پی مربوط به آن سایت را بدانید که به طور حتم کار بسیار سختی است یا می توانید که نام دامنه آن را به خاطر بسپارید که کار آسان تری است. به عنوان نمونه شما برای دسترسی پیدا کردن به سایت گوگل می توانید که هم آی پی ۶۶٫۲۴۹٫۹۱٫۱۰۳ را به خاطر داشته و آن را در مرورگر خود تایپ کنید و هم می توانید که Domain name مربوط به این سایت که google.com است را مورد استفاده قرار دهید. در هنگامی که برای سایت خود دامنه خریداری می کنید به این نکته توجه داشته باشید که این سرویسی که در اختیار شما قرار می گیرد یک سرویس جهانی بوده و قابلیت ویرایش برای نام دامنه ای که انتخاب کرده اید به هیچ عنوان وجود نخواهد داشت. به همین خاطر در زمانی که نام مورد نظر خود را برای سایتتان انتخاب می کنید به اندازه کافی دقت داشته باشید. حداقل زمانی که برای ثبت یک دامنه وجود دارد ۱ سال است و اگر بعد از این مدت هزینه ای را دوباره برای تمدید آن نپردازید، آن دامنه از مالکیت شما خارج خواهد شد و دیگران به آسانی قادر خواهند بود که دامنه ای که به شما اختصاص داشته است را برای خود به ثبت برسانند. به این نکته هم توجه داشته باشید که قوانینی به صورت جهانی برای نامگذاری سایت ها وجود دارد و بعضی از نام ها در لیست اسامی ممنوعه قرار دارند.

اگر از این اسامی برای عنوان سایت خود استفاده کنید نام دامنه شما مسدود خواهد شد، علاوه بر این موارد باید بدانید، اگر نامی که انتخاب می کنید شباهتی با نام سایت های مربوط به شرکت های بزرگ و شناخته شده داشته باشد باعث ایجاد دردسرهای خاص خودش می شود و ممکن است باعث مسدود شدن سایتتان شود.

هاست، جایگاهی مجازی برای سایت

بسیاری از کاربران غیر حرفه ای با اصطلاحات و امکاناتی که برای ایجاد یک پایگاه در اینترنت لازم است، آشنایی ندارند. بعد از این که سایت توسط برنامه نویس و طراح پیاده سازی شده و محیط ظاهری آن هم شکل گرفت، وقت آن می رسد که آن را روی بستر اینترنت قرار دهیم تا کاربران بتوانند با استفاده از شبکه اینترنت در هر مکانی که قرار دارند، از امکانات سایت استفاده کنند. در اینترنت، هاست یا میزبان به فضایی گفته می شود که کاربر قادر است فایل های مربوط به وب سایت خود را در آن قرار دهد. وب سایتی که طراحی می شود شامل فایل های مختلفی مانند تصاویر، متون یا کدهای برنامه نویسی و کتابخانه های مربوطه است.

برای این که امکان استفاده از این فایل ها برای تمامی کاربران در هر مکانی به وجود آید لازم است که این فایل ها روی رایانه ای قرار گیرند که به عنوان سرور شناخته شده و همیشه به اینترنت پرسرعت متصل است. برای این کار سرویس دهنده های فراوانی در جهان وجود دارد که هاست در اختیار مشتریان خود قرار می دهند. لازم است که مشتریان نکاتی را برای یک انتخاب یک هاست مناسب با توجه به نیازهای خود بدانند. در ادامه به نکات فنی که در انتخاب هاست باید رعایت کنید، اشاره خواهیم کرد.

میزان فضای مورد نیاز برای هاست

وقتی می خواهید یک هاست برای سایت خود انتخاب کنید، باید قبل از هر چیز به مقدار و حجم اطلاعاتی که قرار است روی سایت قرار دهید توجه کنید. به طور مثال برای یک سایت کوچک با حجم اطلاعات معمولی به فضایی در حد یک یا چند گیگا بایت احتیاج خواهید داشت. البته بعضی از فروشندگان هاست ادعا می کنند که ظرفیتی نامحدود را در اختیار کاربران قرار می دهند اما باز هم اگر استفاده شما بیش از حد یک سایت معمولی باشد با شما برخورد خواهند کرد.

تعدد در زیر دامنه ها

یکی از نکاتی که در هنگام خریداری هاست باید مد نظر داشته باشید، این است که شاید بعد از راه اندازی سایت خود به فکر راه اندازی سایت های دیگری هم بیافتید و بخواهید برای تمامی آن ها از یک هاست به صورت مشترک استفاده کنید. پس در زمانی که می خواهید هاست بخرید خوب است به تعداد دامنه ها یا زیر دامنه هایی که می تواند پشتیبانی کند دقت داشته باشید.

پشتیبانی از پایگاه داده

اگر سایتی که به شما تعلق دارد به صورت پویا طراحی شده باشد شما به پایگاه داده احتیاج خواهید داشت که تمامی اطلاعات خود را در آن ذخیره کنید. در زمان انتخاب هاست به این نکته توجه داشته باشید چه تعداد دیتابیس توسط هاست مورد نظر شما پشتیبانی خواهد شد. شاید لازم باشد که برای سیستم های مختلف خود از پایگاه داده های متفاوتی استفاده کنید.

پهنای باند

بعد از فضای هاست مهم ترین نکته ای که برای انتخاب یک هاست مناسب باید در نظر گرفت این است که چه میزان پهنای باند در اختیار شما قرار خواهد داد. شما با تعیین پهنای باند، میزان حجم اطلاعاتی که در طول یک ماه در هاست آپلود یا دانلود می کنید را می توانید مشخص کنید. برای انتخاب این گزینه بهتر است که به تعداد بازدید کنندگان خود و ترافیکی که سایت شما دارد توجه داشته باشید. اگر تعداد بازدید کنندگان سایت شما زیاد است و ترافیک بالایی دارید بهتر است که پهنای باند بالایی داشته باشید تا به مشکلی بر نخورید. زیرا در صورتی که پهنای باند شما محدود بوده و تمام شود سایت شما دیگر در دسترس نخواهد بود. بعضی از فروشندگان هاست، پهنای باند نامحدودی را در اختیار مشتریان خود قرار می دهند.

پشتیبانی فروشنده از هاست

اگر هاستی را که خریداری می کنید، با مشکلی احتمالی مواجه شود و نتوانید به دلایلی به سایت خود دسترسی داشته باشید باید با مرکزی که هاست را از آن خریداری کرده اید ارتباط برقرار کنید. به همین خاطر یکی از مهم ترین ویژگی های هاست این است که مسئولان فروش به صورت شبانه روزی از آن پشتیبانی کرده و پاسخگوی سئوال ها و مشکلات فنی کاربران باشند.

سیستم عامل

سیستم عاملی که در زمان خرید هاست انتخاب می کنید بیشتر به زبان برنامه نویسی که برای پیاده سازی سایت، مورد استفاده قرار گرفته است، وابسته است. به طور مثال اگر از ASP.NET استفاده می کنید هاست شما باید از سیستم عامل ویندوز پشتیبانی کند و اگر سایت با PHP پیاده سازی شده بیشتر کاربران سیستم عامل لینوکس را انتخاب می کنند. سیستم عامل هاست از این دو نوع خارج نیست و در نهایت باید یکی از این دو گزینه را با توجه به نیاز خود انتخاب کنید.

در موتورهای جست وجو شناخته شوید

اگر دوست دارید که سایت شما در موتورهای جست وجو به آسانی شناخته شود، توجه داشته باشید که هاستی که خریداری می کنید باید از قابلیتی با نام htaccess پشتیبانی کند. در صورتی که به این گزینه توجه داشته باشید و هاستی که خریداری می کنید از این امکان پشتیبانی کند، می توانید از امنیت سایت خود خاطر جمع بوده و با یک جست وجوی سریع در اینترنت همیشه در دسترس باشید.

یک هاست بخرید دامنه ببرید

در حال حاضر رقابت بسیار تنگاتنگی در میان شرکت های مختلفی که ارائه دهنده خدمات اینترنتی هستند به وجود آمده است. هر کدام از این شرکت ها برای رسیدن به شرایط بهتر ممکن است که خدماتی را به کاربران ارائه دهد که در ظاهر بسیار عالی باشند. به عنوان نمونه بعضی از شرکت هایی که فروش هاست دارند گزینه ای را با عنوان دامنه رایگان به گزینه های خود در مورد امکانات هاست اضافه کرده اند تا در رقابت با دیگر شرکت ها موفق تر عمل کنند. اما به این نکته توجه داشته باشید که ارائه یک دامنه رایگان به عنوان امکانات اضافی نمی تواند دلیلی بر این باشد که شرکت فروشنده هاست، از نظر خدمات و سرویس دهی بهتر از دیگر شرکت ها است. به همین خاطر است که به دیگر موارد بیشتر از این مورد توجه داشته باشید تا تنها به دلیل داشتن یک دامنه رایگان بسیاری از گزینه های ضروری دیگر را از دست ندهید.

قابلیت اطمینان بالای فروشنده میزبان

شاید در هنگام گشت و گذار در اینترنت و بازدید از سایت های مختلف بارها با پیغام « Server not responding «، روبه رو شده باشید. این پیغام نشان دهنده خراب بودن سروری است که هاست سایت از آن خریداری شده است. به همین خاطر در هنگام خریداری هاست توجه داشته باشید از شرکتی خرید کنید که در میان کاربران اعتبار داشته باشد و بتوانید در بیشتر موارد به این مورد اطمینان داشته باشید که سایت شما روی اینترنت در دسترس بوده و خرابی نخواهد داشت. همچنین به نکات دیگری هم در حاشیه توجه داشته باشید. به طور مثال این نکته را در نظر داشته باشید که شرکتی که هاست را به شما ارائه می دهد تا چه حد می تواند در مقابل قطعی برق از سیستم محافظت به عمل آورده و در دسترس باشد. همچنین تنظیمات امنیتی شرکت باید به اندازه کافی بالا باشد و تیم متخصص امنیت برای مبارزه با آسیب هایی که ممکن از حمله های هکرها به سرور به وجود آید، در شرکت فروشنده هاست وجود داشته باشند.

این مطلب ارزشمند به همت، تلاش و گردآوری گلسا ماهیان تهیه شده است.


-- 
Regards
Arman Shirzadi


راه هایی برای نظارت بر استفاده فرزندان از رایانه


راه هایی برای نظارت بر استفاده فرزندان از رایانه

 

شاید شنیدن این سخن برای بسیاری از بزرگ‌ترها سخت باشد اما به اعتقاد بسیاری از جامعه‌شناسان و روان‌شناسان، عصر حاضر، عصر فرزندسالاری است. فرزندان سفارش می‌دهند و والدین برآورده خواهند کرد.

 یکی از سفارشات فرزندان امروزی، رایانه است، در حالی‌که نباید از نقش نظارتی والدین بر فرزندان در هیچ شرایطی غافل شد و به یقین، والدین امروز نیز به مراقبت از فرزندان خود از خطرهای روحی و جسمی، توجه ویژه‌ای نشان می‌دهند.

متاسفانه در کشور ما بسیاری از والدین کمتر از فرزندان خود از رایانه و محصولات دیگر فناوری اطلاعات سر در‌می‌آورند و همین موضوع سبب می‌شود که نقش نظارتی والدین در این حیطه کاهش یابد.

در این مقاله کوتاه قصد داریم چند روش مناسب برای افزایش نظارت والدین بر فرزندان در زمینه رایانه و اعمال محدودیت و کنترل بیشتر بر فرزندان ارائه دهیم.

۱٫ اولین حرف از الفبای امنیت رایانه، سطوح دسترسی است.

سیستم‌عامل ویندوز به‌سادگی به شما امکان می‌دهد که سطح دسترسی را برای کاربران مختلف تعیین کنید. به‌طور کلی برای کسانی که نمی‌خواهند وارد ریز جزئیات سطوح دسترسی شوند، سیستم‌عامل ویندوز ۲ سطح دسترسی Administrator و Limited را تعریف کرده است. اگر چه می‌توان صدها سطح دسترسی مختلف دیگر نیز تعریف کرد که بیشتر به کار حرفه‌ای‌های شبکه و مدیران سیستم می‌‌آید.

برای ساختن یک اکانت محدود از گزینه User Accounts در کنترل‌پنل استفاده کرده و پس از انتخاب نام برای کاربری جدید، گرینه Limited را انتخاب کنید.

کاربر محدود نمی‌تواند برنامه جدیدی نصب کرده و یا در تنظیمات کلی سیستم، تغییراتی ایجاد کند.

نکته مهم این‌جاست که کاربر محدود، قادر به استفاده از ابزار مدیریت رایانه نیست و اینک شما می‌توانید با این ابزار، کاربران محدود را مدیریت کنید.

۲٫ اعمال قانون بر روی پوشه‌ها و فضاهای هارددیسک، دومین گام برای مدیریت بر اطلاعات موجود در رایانه است.

نسخه‌های حرفه‌ای ویندوز XP و نسخه‌های جدیدتر ویندوز، امکان استفاده از ابزاری به‌نام Security را برای فایل‌ها، پوشه‌ها و درایوهای هارددیسک در اختیار شما قرار می‌دهد.

در اولین قدم به Folder Options رفته و از سربرگ View، تیک کنار گزینه Use Simple File Sharing را بردارید و تغییرات را اعمال کنید.

از این به بعد اگر از هر پوشه یا فایلی Properties بگیرید، سربرگ جدیدی به‌نام Security را مشاهده می‌کنید.

در این سربرگ می‌توانید اجازه دسترسی به این پوشه یا فایل را برای کاربران مختلف تعیین کرده و مانع از ورود کاربران محدود به بخش‌های غیرمجاز شوید.

۳٫ یکی از مشکلات والدین در زمینه رایانه، اینترنت است.

علی‌رغم همه منافع و کاربردهای اینترنت، اگر بر استفاده از آن نظارت نشود، این ابزار می‌تواند برای کودکان و نوجوانان مضراتی در پی داشته باشد.

به همین دلیل و برای این منظور، نرم‌افزارهایی جهت اعمال فیلترینگ‌های خانگی بر اینترنت طراحی شده است.

خوشبختانه نمونه فارسی‌زبان این نوع نرم‌افزارها توسط شورای‌عالی اطلاع‌رسانی کشور طراحی و منتشر شده است.

این نرم‌افزار می‌تواند برای رده‌های مختلف سنی، دسترسی به برخی از سایت‌ها را ممنوع کند و تنها کسی که رمز آن‌را دارد می‌تواند این محدودیت‌ها را تغییر دهد.

در صورت تمایل می‌توانید این نرم‌افزار را با حجم ۲۵ مگابایت از آدرس اینترنتی زیر دانلود کنید:

http://www.scict.ir/Portal/Fil…3a-36d6b58b04b0

4. یکی از جذابیت‌های رایانه برای کوچک‌ترها، بازی‌های آن است. در حالی‌که بازی یک رسانه ‌است و داستان داشته و پس از انجام آن، آموزه‌هایی در اختیار مخاطب قرار می‌دهد.

در کشورهای خارجی، والدین، نظارتی جدی بر انتخاب بازی برای فرزندان خود دارند. این در حالی است که بسیاری از والدین ایرانی حتی به‌خوبی نمی‌دانند که آیا بازی مورد علاقه فرزندشان، برای رده سنی او مناسب است یا خیر.

بنیاد بازی‌های رایانه‌ای با نام ESRA در کشور ما، بازی‌ها را از لحاظ سنی رده‌بندی می‌کند.

بررسی رده سنی بازی‌ها در سایت بنیاد، قبل از انتخاب بازی، کم‌ترین کاری است که والدین باید در زمینه بازی برای فرزندانشان انجام دهند؛ چه بسا بسیاری از تهاجم‌های فرهنگی پنهان هستند و در بسیاری از اوقات والدین نیز به ماهیت این تهاجم‌ها پی نمی‌برند.

رده‌بندی‌های خارجی می‌توانند ملاک خوبی برای سنجش خشونت بازی باشند اما از لحاظ فرهنگی تنها باید به رده‌بندی‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای توجه کرد.

بازی‌ها را خودتان نصب کنید و حتی بد نیست که قبل از ارائه آن به فرزندتان، خودتان کمی آن‌را تجربه کنید که هم فال است و هم تماشا!


-- 
Regards
Arman Shirzadi





۱۳۸۹ آذر ۲, سه‌شنبه

پست الکترونیک Gmail خود را با توصیه های گوگل ایمن کنید


پست الکترونیک Gmail خود را با توصیه های گوگل ایمن کنی

چه کاربری باشید که به تازگی به سرویس جی میل (Gmail) گوگل دسترسی پیدا کرده، یا از آن دسته افرادی هستید که به مسئله امنیت اهمیت داده و می خواهید مطمئن شوید که صندوق پست الکترونیک شما از امنیت بالایی برخوردار است، کافی است چند دقیقه ای صرف انجام موارد ذکر شده در این لیست کنید.

 این موارد که از سوی شرک گوگل ارائه شده است و شما می توانید هر مورد را دقیقا طبق توضیحات زیر انجام دهید تا از امنیت کامل پست الکترونیکی خود و به روز رسانی اقدامات امنیتی مطمئن شوید.

بخش اول: کامپیوتر شما

رایانه خود را به منظور اطمینان از عدم آلودگی به ویروس ها و بدافزارها بررسی کنید.

در حالی که هیچ آنتی ویروسی قادر نیست ۱۰۰ درصد الودگی های احتمالی یک رایانه را شناسایی و حذف کند، هنوز مهم است که به صورت منظم و به تناوب به اجرای اسکن کل کامپیوتر خود با یک نرم افزار ضد ویروس قابل اعتماد اقدام کنید (و یا نصب هر برنامه ای که در پس زمینه اجرا می شود و طور مداوم به اسکن رایانه برای شناسایی آلودگی های بدافزاری می پردازد). اگر در خلال یا پایان اسکن، برنامه آنتی ویروس هر نرم افزار یا برنامه کاربردی را مشکوک تشخیص داد و شما نیز به آن مشکوکید، آن را فورا توسط انتی ویروس حذف کنید.

اطمینان حاصل کنید که روی سیستم عامل خود همه به روز رسانی های مورد نیاز را نصب کرده اید.

شرکت های ارائه کننده سیستم عامل مرتبا وصله های امنیتی (patch) برای اصلاح آسیب پذیری های امنیتی سیستم عامل خود منتشر می کنند. چه از ویندوز استفاده می کنید، چه از سیستم عامل مک (Mac OS)، توصیه می کنیم با فعال کردن گزینه بروز رسانی خودکار (automatic update) و به روز رسانی سیستم عامل از کامپیوتر خود در برابر حفره های امنیتی سیستم عامل حفاظت کنید.

اطمینان حاصل کنید که به روز رسانی های نرم افزارها را به طور منظم انجام می دهید.

برخی از آپدیت های نرم افزارهای نصب شده روی رایانه شما در به روز رسانی سیستم عامل گنجانده نشده، اما انجام آنها به همان اندازه آپدیت سیستم عامل مهم است. برای نرم افزارهایی مانند ادوبی فلش ، ادوبی ریدر و جاوا به طور منظم اپدیت هایی از سوی تیم توسعه دهنده برنامه منتشر می شود که به طور قطع برای رفع آسیب پذیری های امنیتی مفید و ضروری است.

بخش دوم: مرورگر وب رایانه شما

اطمینان حاصل کنید که مرورگر به روز رسانی شده است.

برای چک کردن به روز رسانی در مرورگر اینترنت اکسپلورر، تب Tools را انتخاب کرده و روی Windows Update کلیک کنید. در فایرفاکس، تنها کافیست روی زبانه Help کلیک نمایید و گزینه Check for Updates را انتخاب کنید. مرور گر گوگل کروم نیز هنگامی که نسخه جدیدی از آپدیت ها منتشر می شود به طور خودکار به آپدیت خود می پردازد.

مرورگر خود را برای کنترل پلاگین ها، افزونه ها ، و برنامه ها/ ابزار هایی که نیازمند دسترسی به اطلاعات حساب کاربری گوگل هستند، بررسی کنید.

افزونه ها و الحاقات، برنامه های کامپیوتری قابل دانلودی هستند که بر روی مرورگر وب شما نصب می شوند تا وظایف خاصی انجام دهند. برای مثال ، شما ممکن است پلاگین یا افزونه ای دانلود و نصب کنید که از نوار ابزار مرورگر بتوان این باکس جی میل را برای خبردار شدن از پیام های جدید رصد کرد. گوگل نمی تواند امنیت این برنامه های مستقل را تضمین کند. اگر امنیت این خدمات توسط هر تهدید بالقوه ای به خطر بیافتد ، رمزعبور جی میل شما نیز مورد دستبرد قرار خواهد گرفت.

بخش سوم: حساب گوگل شما

رمزعبور خود را مرتب تغییر دهید

اگر به تازگی حساب کاربری شما در معرض هر گونه خطر امنیتی قرار گرفته یا احتمال سرقت اطلاعات حساب شما را تهدید می کند، باید هم اکنون رمزعبور خود را سریعا عوض کنید. به طور کلی گوگل به کاربران خود توصیه می کند که با مد نظر داشتن نکات زیر، رمزعبور حساب های گوگلی خود را به شکل دوره ای تغییر دهند:

• رمزعبور منحصر به فردی انتخاب کنید که در سایت های دیگر یا قبلا در جی میل استفاده نمی کردید. توجه کنید که تغییر دادن فقط یک کاراکتر یا عدد در عبارت رمزعبور را نمی توان به عنوان یک رمزعبور جدید با امنیت بالا در نظر گرفت و به نوعی استفاده مجدد از همان رمزعبور قبلی است و همان خطر امنیت رمزعبور را تهدید می کند.

• از کلماتی با معنا که در فرهنگ لغت ها آمده اند یا کلمات متداول و رایج که به راحتی قابل حدس زدن می باشند برای رمزعبور خود استفاده نکنید. استفاده ترکیبی از اعداد، حروف الفبایی و کاراکترهای خاص (مانند *#&) و همچنین کاربرد حروف به صورت کوچک و بزرگ برای ایجاد رمزعبوری قوی توصیه می شود.

لیست وب سایت هایی که مجاز به دسترسی به اطلاعات حساب گوگل شما هستند را بررسی کنید.

اطمینان حاصل کنید که لیست «وب سایت های مجاز» (authorized websites) دقیق باشد و همان هایی است که شما اجازه دسترسی به اطلاعات حساب خود را به آنها داده اید. اگر حساب کاربری گوگل شما به تازگی در خطر سرقت اطلاعات افتاده، این امکان وجود دارد که افرادی با سوء نیت توانسته باشند وب سایت خود را برای دسترسی به داده های حساب کاربری شما مجاز کرده باشند. این امر ممکن است به آنها اجازه دسترسی به حساب کاربری گوگل شما حتی بعد از تغییر رمزعبور حساب تان را بدهد!

برای ویرایش لیست وب سایت های مجازبه دسترسی به حساب کاربری گوگل این کارها را انجام دهید :

• در صفحه اصلی حساب های گوگل (Google Accounts) به حساب کاربری خود وارد شوید (Sign in کنید).

• بر روی لینک My Account که در بالای صفحه سمت راست نمایش داده شده کلیک کنید.

• روی تغییر وب سایت های مجاز یا Change authorized websites کلیک کنید. این صفحه همه سایت های مجاز که شما اجازه دسترسی به اطلاعات حساب کاربری خود را به انها داده اید، برایتان لیست می کند.

• برای لغو دسترسی سایتی به اطلاعات حساب خود کافی است روی لینک Revoke Access در جلوی آن کلیک کنید.

گزینه های بازیابی حساب کاربری خود را بروز رسانی کنید.

همه ما ممکن است زمانی رمزعبور حساب خود را فراموش کنیم، بنابراین گوگل به شدت کاربران را تشویق به بروز رسانی گزینه های بازیابی حساب کاربری (account recovery options) آنها می کند. برای به روز رسانی این گزینه ها ، به  حساب کاربری گوگل خود وارد شده و روی گزینه Change password recovery options کلیک کنید. گزینه های این بخش عبارتند از:

• بازیابی با استفاده از آدرس ایمیل (Recovery email address): گوگل می تواند با استفاده از آدرس ایمیلی که کاربر برای بازیابی اطلاعات حساب گوگل خود در این بخش وارد می نماید، در هنگامی که به هر دلیل کاربر دسترسی به حساب کاربری خود را از دست می دهد اطلاعات حساب کاربری را به این ایمیل ارسال نماید.

• پیامک (SMS): گوگل با این گزینه قادر است برای کاربر یک کد بازیابی به شماره تلفن همراهی که او در اینجا وارد کرده به صورت پیام کوتاه ارسال کند، که با این کد کاربر می تواند رمز عبور خود را تغییر دهد. توجه داشته باشید که در ایران امکان استفاده از این قابلیت را ندارید.

• سوال محرمانه (Secret question): این گزینه فقط زمانی در دسترس است که کاربر نتواند از گزینه های بازیابی بالا استفاده کند و قادر به ورود به حساب کاربری خود طی ۲۴ ساعت گذشته نشده باشد. یک سوال محرمانه ایده آل سوالی است که به یاد سپردن پاسخ آن برای کاربر آسان باشد، اما حدس زدن جواب برای دیگران سخت باشد.

بخش چهارم: تنظیمات سرویس جی میل

برای ورود به حساب خود از اتصالی امن استفاده کنید.

در بخش تنظیمات جی میل یا Gmail settings ، گزینه Always use HTTPS را انتخاب کنید. این گزینه زمانی که می خواهید به حساب جی میل خود با استفاده از یک شبکه بی سیم عمومی ، مانند شبکه کافی نت یا هتل وارد شوید، اطلاعات ورود به حساب شما را از خطر سرقت حفظ می کند.

نسبت به هر گونه فعالیت مشکوک در حساب کاربری خود حساس باشید.

به این منظور با کلیک بر روی لینکDetails رو به روی عبارت Last Account Activity در پایین صفحه حساب کاربری خود، به بررسی زمان، تاریخ، آدرس آی پی و مکان جغرافیایی آخرین دسترسی ها به حساب کاربری خود بپردازید تا از جزئیات ورودی ها به حساب کاربری خود مطلع شوید و دسترسی غیر مجازی صورت نگرفته باشد.

تنظیمات پست الکترونیکی خود را برای اطمینان از نگهداری پست های الکترونیکی مورد نیاز و ارسال نامه ها به همان ادرسی که مدنظرتان است به شیوه ای صحیح انجام دهید.

به این منظور به حساب کاربری خود وارد شده و بر روی لینک تنظیمات یا Settings در بالای صفحه کلیک کنید تا تب هایی به شرح زیر را مشاهده کنید :

• تب عمومی (General): گزینه های استفاده از امضای دیجیتال (Signature)، پاسخگویی در تعطیلات (Vacation Responder) ، و پاسخ های از پیش تعیین شده برای محتوای هرزنامه ای (canned responses for spammy content) را تیک بزنید.

• تب حساب ها (Accounts): گزینه های ارسال ایمیل به عنوان… (Send Mail As)، دریافت ایمیل از حسابهای دیگر (Get mail from other accounts)، و اجازه دسترسی به حساب کاربری (Grant access to your account are all accurate) را بررسی کنید.

• فیلترها (Filters) : بررسی کنید که هیچ فیلتری پست های الکترونیکی شما را به سطل زباله (Trash) ، هرزنامه ها (Spam)، و یا به حساب کاربری ناشناخته نمی فرستد.

• بخش Forwarding and POP/IMAP: اطمینان حاصل کنید که پست های الکترونیکی شما به حساب یا سرویس ایمیلی که نمی شناسید فرستاده نمی شود.

بخش پنجم: تذکرات نهایی

مراقب ایمیل هایی که از شما می خواهند نام کاربری و یا رمزعبورتان را وارد کنید، باشید. جی میل هرگز ایمیلی نمی فرستد که از کاربران درخواست وارد کردن این اطلاعات را نماید.

هرگز پس از کلیک روی لینک یک ایمیل رمزعبور جیمیل خود را در محلی که از شما درخواست ورود رمزعبور می کند وارد نکنید، حتی اگر ظاهر ان صفحه درست مانند صفحه ورود به حساب جیمیل باشد. به یاد داشته باشید که برای ورود به حساب جی میل خود فقط و فقط با تایپ کردن آدرس https://mail.google.com به طور مستقیم در نوار آدرس مرورگر خود به جی میل دسترسی پیدا کنید.

هرگز رمزعبور جی میل خود را در اختیار وب سایت های دیگر نگذارید – گوگل نمی تواند امنیت وب سایت های دیگر را تضمین کند و احتمال اینکه رمز عبور جی میل شما به خطر بیافتد وجود دارد.

همه اسرار خود را حفظ کرده و به کسی نگویید! مثلا هرگز به کسی رمزعبور خود را نگویید، و یا دیگران را در جریان سوال محرمانه و جوابش نگذارید. اگر هم تحت شرایطی مجبور شدید به شخصی این اطلاعات را بدهید، آنها را در اسرع وقت تغییر دهید.

سعی کنید به یاد داشته باشید که فرم ها، رمزهای عبور، کش و کوکی ها را از حافظه مرورگر خود به طور مرتب پاک سازی کنید- به ویژه هنگام استفاده از یک کامپیوتر عمومی مثل کافی نت.

گزینه 'Stay signed in' یا «باقی ماندن در حساب کاربری» را تنها زمانی انتخاب کنید که قرار است از یک رایانه شخصی با رعایت موارد امنیتی استفاده کنید.

و نکته آخر اینکه، همیشه زمانی که کار خواندن نامه های الکترونیکی تان به پایان رسید از حساب کاربری خود خارج شوید (sign out کنید)

-- 
Regards
Arman Shirzadi


۴G چیست؟


این روزها صبحت‌های زیادی پیرامون شبکه‌های بی‌سیم ۴G می‌شنویم. بد نیست بدانید این نوع سرویس دهی در کشور پیشرفته‌ای مثل ایالات متحده آمریکا نیز شیوه‌ی نوپا و جوانی است، تنها نزدیک به دو سه هفته است که کمپانی‌های Sprint و Verizon در این کشور سرویس ۴G خود را ارائه نموده‌اند و گمانه زنی‌هایی نیز انجام شده است که شاید T-Mobile نیز تمایل داشته باشد وارد این عرصه شود.

اما برای کاربران و مشتریان تفاوت عمده در ۴G تماماً در سرعت دسترسی به اینترنت است، لذا اگر کاربری به سرعت اینترنت بر روی موبایل یا مودمش اهمیتی نمی‌دهد، طبیعتا احتیاجی به ۴G ندارد. وقتی صبحت از ۴G می‌نمائیم G مخفف Generation یا نسلی از تکنولوژی شبکه‌های بی‌سیم است، در هر کدام از این نسل‌ها سرعت دسترسی به اینترنت به صورت چشمگیری افزایش یافته است و البته سرویس ارائه شده در هر نسل سر سازگاری با نسل قبلی را ندارد و برای استفاده از آن بایستی گوشی و ابزارهای خود را ارتقا دهید و سرویس دهند‌ه‌ها نیز میبا‌یستی سخت‌افزارهای جدیدی را نصب نمایند.

نسل اول یا اولین G شبکه‌های آنالوگ سلولی بودند. در نسل دوم یا ۲G هر چند شبکه‌ها دیجیتال شد ولی کماکان سرعت پائین بود، بسیاری از گوشی‌هایی که کماکان در بازار هستند هنوز از تکنولوژی ۲G پشتیبانی به عمل می‌آورند در این شبکه‌ها سرعت دسترسی به اینترنت در رنجی بین ۹٫۶ کیلوبیت بر ثانیه تا ۲۰۰ کیلوبیت برثانیه است. در شبکه‌های ۳G حداقل سرعت از ۳۸۴ کیلوبیت بر ثانیه شروع می‌شود ولی در مورد حداکثرش کمی صبر کنید تا به آن برسیم.

سیستم‌های ۴G از قبیل وایمکس و LTE مدعی ارائهء سرعت واقعی ۵ مگابیت بر ثانیه یا قدری بیشتر هستند، چیزی شبیه آنچه می‌شود بر روی کابل در خانه به آن دسترسی داشت. اما نسخه‌های اخیر این تکنولوژی وعدهء سرعتی صدها مگابیت سریعتر از هر اینترنت خانگی را می‌دهد. علاوه بر این شبکه‌های ۴G قادر هستند شیوه صدا بر روی پروتکل اینترنت یا همان به اختصار VOIP را جایگزین سیستم قدیمی مدارگزینی تماس‌های صوتی نمایند.

از دیدگاه دیگر در آینده نزدیک تکنولوژی ۴G می‌تواند دسترسی به اینترنت را در گجت‌هایی مثل دوربین‌های دیجیتال، ابزارهای بازی و یا مثلا قاب‌های دیجیتال را تبدیل به یک امر عادی نماید. بخش پیچیده‌ داستان ما در اینجاست که سرویس دهنده‌هایی مثل AT&T یا T-Mobile در حال نصب تکنولوژی‌های ۳G جدیدی هستند که از برخی از تکنولوژی‌های ابتدایی ۴G سریعترند. فرض مثال HSPA+ کاملا بر مبنای تکنولوژی ۳G است و در اصل یک ارتقای نرم‌افزاری بر روی اینگونه شبکه‌ها محسوب می‌شود اما سرعتش به شکل حیرت‌آوری زیاد است. سرویس ارائه شده بدین شکل توسط T-Mobile به سرعت واقعی حدود ۷ مگابیت بر ثانیه می‌رسد و این سرویس دهنده معتقد است ظرف چند سال آینده این سرعت را می‌تواند ۴ برابر کند (البته ۷ مگابیت در ثانیه سرعتی است که کاربران در عالم واقعیت تجربه می‌کنند چون سرویسی که این کمپانی ارائه می‌کند ۲۱ مگابیت بر ثانیه است)، لذا T-Mobile هنوز به سمت ۴G نرفته است هر چند شاید در آینده نزدیک تغییر رویه بدهد.

اما ۴G تنها سریعتر از ۳G نیست از آنجایی که ۴G ظرفیتهای بسیار بالاتری از ۳G دارا است، ارائه دهندگان این سرویس محدودیتی برای میزان استفاده کاربران از پهنای باند در یک بازه زمانی مشخص مثلا یک ماه در نظر نمی‌گیرند (البته فعلاً) چیزی که در شبکه‌های ۳G مرسوم است. لذا همین امر ۴G را به عنوان جایگزینی مناسب برای اینترنت خانگی بر مبنای کابل معرفی می‌کند و در همین زمینه سرویس دهندگانی همچون Clearwire شروع به فروش سرویس‌های وایمکس ۴G به کاربران خانگی نموده‌اند. هر چند شاید فعلا در ظاهر از نظر سرعت دسترسی به اینترنت شبکه‌های ۴G با ۳G برابری کنند اما در آیندهء نزدیک این شبکه‌ها چه از نظر سرعت و چه از نظر محدودیت‌های فعلی توان پیشی گرفتن از نسل پیشین خود را دارند و فعلا در ابتدای راه هستند.

مودم‌های بسیاری برای دسترسی به اینترنت به شیوهء ۴G ارائه شده است اما تعداد گوشی‌هایی که از ۴G پشتیبانی می‌کنند نیز هنوز اندک است هر چند HTC EVO 4G یا مثلا Samsung Epic 4G فعلا جز گزینه‌های محبوب کاربران هستند.


-- 
Regards
Arman Shirzadi


۱۳۸۹ آذر ۱, دوشنبه

فهرست دیکشنری های معتبر آنلاین

فهرست دیکشنری های معتبر آنلاین

آموزش انگلیسی | فهرست دیکشنری های معتبر آنلاینفهرستی از انواع فرهنگ لغات انگلیسی و فارسی به اضافه توضیحاتی مختصر پیرامون هر یک...
 

لغت نامه دهخدا (آنلاین - اینترنتی)

هدف پروژه لغت نامه آزاد، توسعه لغت نامه فارسی بر پایه لغت نامه مرحوم علی اکبر دهخدا در شبکه وب است.

http://www.loghatnaameh.com

 

 فرهنگ لغت آنلاین دهخدا و عمید (فارسی به فارسی) جدید MiboSearch

جستجوی کلمات فارسی در دو لغتنامه دهخدا و عمید (هر دو لغت نامه کامل هستند).
با جستجوی هر کلمه معنی آن به طور مختصر از دو فرهنگ دهخدا و عمید نمایش داده می شود که با کلیک بر روی هر معنی، معنی کامل کلمه را مشاهده خواهید نمود.
- همراه با فهرست الفبایی لغات فارسی
- با بیش از 2476 صفحه لغت

http://www.mibosearch.com

 

دیکشنری آنلاین انگلیسی و فارسی:

این سرویس به شما امکان ترجمه لغات از انگلیسی به فارسی و از فارسی به انگلیسی را میدهد و میتوانید لغات مرتبط با واژه مورد جستجوتان را نیز در نتایج بینید.

http://dic.amdz.com

 

 دیکشنری آنلاین انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی:

این سرویس همچون سرویس قبل بوده و نیز امکان ترجمه متن را هم برای شما فراهم نموده است.

http://bestdic.ir

 

 دیکشنری آنلاین انگلیسی به فارسی نارسیس:

اگر با نرم افزار نارسیس کار کرده باشید حتما از قدرت آن باخبر هستید. سرویس آنلاین این نرم افزار نیز به همان قدرت عمل مینماید.

http://www.narcissoft.com/onlinedic.asp

 

 دیکشنری آنلاین سریع:

یک دیکشنری آنلاین و سریع با محیط ساده و سبک اما با قابلیتهای بالا.

http://www.fastdic.com

 

 دیکشنری آنلاین آریا:

دیکشنری آنلاین فارسی به انگلیسی، انگلیسی به فارسی و انگلیسی به انگلیسی که کیبردی هم در خود برای تایپ مستقیم دارد.

http://www.ariadic.com

 

 لغتنامه انگلیسی به فارسی:

با قابلیت جستجو کلمات مشابه بصورت همزمان و سرعت بیشتر جستجو با فن آوری Ajax همراه مناسبی برای شما در صفحات انگلیسی وب.

http://dic.maker.ir

 

 دیکشنری رایگان انگلیسی به فارسی:

این دیکشنری علاوه بر ترجمه لغات شما به صورت آنلاین، کدی هم برای درج دیکشنری در قالب وبلاگ شما را در اختیارتان قرار میدهد.

http://www.openlearningcenter.com/dictionary/

 

 دیکفا:

دیکشنری دیگفا هم همچون دیکشنری آنلاین قبلی کدی را هم برای درج دیکشنری در قالب وبلاگتان در خود دارد.

http://www.dicfa.ir/

 

 فارس دیکشنری:

یک فرهنگ لغت آنلاین و قدرتمند دیگر

http://www.farsidic.com/

 

 مترجم آنلاین پارس

لغت نامه برخط و دیکشنری آنلاین انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی پارسا

دیکشنری آنلاین و لغت نامه تخصصی کامپیوتر، حقوق بین الملل، حسابداری، اقتصاد، مدیریت، تاریخ ادیان، روانشناسی، علوم ارتباطات، فلسفه، نفت و گاز، کشاورزی، مهندسی عمران، تجارت هوائی، مهندسی صنایع، مهندسی متالورژی، گوهر شناسی، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، تربیت بدنی، جامعه شناسی، علوم بانکداری، علوم نظامی، دانش شناسی، مهندسی آب و آبرسانی، مهندسی معدن، مهندسی صنایع غذایی، فنی و مهندسی، زیست شناسی

امکانات دیکشنری پارس تولز ترجمه ی جمله ای، ترجمه تخصصی و عمومی، عرضه شده در سه نسخه تحت وب، تحت ویندوز و موبایلی، نسخه گوگل تولبار (افزودن یک دکمه به تولبار گوگل برای ترجمه)، رایگان بودن و از همه مهمتر، ایرانی بودن...

http://www.parstranslator.net/far/webdic.htm

 

لغت نامه فارسی به آلمانی ، آلمانی به فارسی

لغتنامه یک فرهنگ آلمانی-فارسی و فارسی-آلمانی آنلاین است که از آغاز سال 2006 میلادی از طریق اینترنت در دسترس عموم قرار دارد. ما در سال 2004 میلادی برنامه نویسی این صفحه را آغاز کردیم. از آن زمان تا به حال به طور مداوم این برنامه را تکمیل تر کرده و تقریبا هر روز کلمات جدیدی را به بانک اطلاعاتی آن اضافه کرده ایم.

http://www.asandownload.com/links/archives/3160.php

 

 لغت نامه دات آی ار:

http://www.dat.ir/?state=dictionary

 

فرهنگ لغت آنلاین AjaxDic:

بر پایه تکنولوژی Ajax جدید
انگلیسی به فارسی، عربی، فرانسه، ایتالیایی، اسپانیایی، آلمانی و روسی ، فارسی به انگلیسی

http://ajaxdic.com/Default.aspx

 

 لغت نامه بر خط فارسی 123 (Farsi123):

انگلیسی به فارسی، فارسی به انگلیسی
همراه با اختصارات دستوری و مثال های کاربردی در قالب جمله!

http://www.farsi123.com

 

 دیکشنری آریا (Ariadic):

انگلیسی به فارسی، فارسی به انگلیسی، انگیسی به انگلیسی
همراه با تلفظ کلمات لاتین

http://www.ariadic.com

 

 دیکشنری آریانپور:

انگلیسی به فارسی، فارسی به انگلیسی، انگیسی به انگلیسی

http://www.aryanpour.com

 

 فارسی دیکشنری (Farsi Dictionary):

انگلیسی به فارسی، فارسی به انگلیسی

http://www.farsidic.com

 

 لغت نامه آنلاین LingvoSoft:

انگلیسی به فارسی

http://www.lingvosoft.com/English-Persian-Dictionary/

 

 Online English - Persian Dictionary:

انگلیسی به فارسی، انگلیسی به انگلیسی

http://www.math.columbia.edu/~safari/masood/cgi-bin/

 

 Palize.ir:

انگلیسی به فارسی؛ فارسی به انگلیسی، فارسی به فارسی، عربی به فارسی، فارسی به عربی، انگلیسی به عربی، عربی به انگلیسی، آلمانی به فارسی با امکان فعال و غیر فعال کردن هر کدام از لغتنامه های فوق، امکان دانلود نسخه مخصوص ویندوز و یاهومسنجر

http://dic.palize.ir

 

 amdz:

انگلیسی به فارسی، فارسی به انگلیسی
دیکشنری آنلاین انگلیسی به فارسی و فرهنگ لغت فارسی به انگلیسی. ... دیکشنری آنلاین. فرهنگ لغت انگلیسی به فارسی.

http://dic.amdz.com

 

 Cambridge Advanced Learner's Dictionary:

انگیسی به انگلیسی، انگلیسی به اس‍پانیایی، انگلیسی به فرانسوی در سطوح مختلف

http://dictionary.cambridge.org

 

دیکشنری آنلاین منتخب:

این دیکشنری آنلاین گلچینی از بهترین دیکشنری های آنلاین موجود می باشد.
- انگلیسی به فارسی
- فارسی به انگلیسی
- فارسی به فارسی براساس فرهنگ لغات دهخدا و معین
- انگلیسی به انگلیسی
- انگلیسی به فارسی لغتنامه تخصصی کامپیوتر و الکترونیک
- فارسی به عربی
- عربی به فارسی
دیکشنری آنلاین - انگلیسی - فارسی - عربی - فینگلیش - لغتنامه دهخدا و معین - تخصصی کامپیوتر و الکترونیک
در این وبسایت می توانید به صورت همزمان واژه نامه و دیکشنری آنلاین لغات انگلیسی و فارسی و عربی - لغتنامه دهخدا و معین - فرهنگ لغت تخصصی کامپیوتر و الکترونیک - معنی کلمه و جمله - فینگلیش به فارسی را داشته باشید.
به عبارتی در این وب سایت سرویس دیکشنری آنلاین و لغت نامه اینترنتی با امکانات انگلیسی به فارسی، فارسی به انگلیسی انگلیسی به انگلیسی، فارسی به فارسی براساس لغتنامه دهخدا و معین، انگلیسی به فارسی لغت نامه تخصصی کامپیوتر و الکترونیک، انگلیسی به فارسی، امکان ترجمه جمله فینگلیش به فارسی؛ فارسی به فینگلیش، فارسی به عربی و عربی به فارسی داشته باشید.

http://dic.mjsoft.ir

 

Persian & English Dictionary فرهنگ لغت:

http://www.moosafer.com/dic.htm

 

 دیکشنری آنلاین به چند زبان پارست:

از زبان:
ایتالیایی، اسپانیایی، عربی، آلمانی، انگلیسی، فارسی
به زبان:
ایتالیایی، اسپانیایی، عربی، آلمانی، انگلیسی، فارسی

http://www.parset.com/DIC

 

دیکشنری آنلاین (سایت سرویسکار):

http://www.servicekar.com/dictionary.htm

 

فرهنگ لغت هوشمند فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی : Persian to ...

فرهنگ لغت هوشمند فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی: Persian to English ... دیکشنری, فرهنگ لغت, فرهنگ لغات, لغتنامه, لغت نامه, فارسی به انگلیسی, انگلیسی به ...

http://www.lootee.com/dic/

 

مترجم گوگل

مترجم آنلاین وب سایتهاو وبلاگها سرویس ترجمه گوگل است که به طور خودکار صفحات اینترنت را به زبانهای دیگر ترجمه می کند. این سرویس هنوز در حالت Beta است به این معنی که این تکنولوژی در حال بررسی و بهبودسازی می باشد. البته تمام زبانهای رایج و متن های داخل تصاویر و عکسها شامل سرویس ترجمه گوگل نمی شوند.
ترجمه متقابل زبان انگلیسی، فرانسه، ایتالیایی، پرتغالی، آلمانی، اسپانیایی و زبان ژاپنی، کره ای و چینی به همدیگر انجام می شود.

http://www.google.com/language_tools?hl=en

 

و اما بهترین ها:

1. AjaxDic پشتیبانی از 7 زبان، سرعت بالا به کمک AJAX و تلفظ
2. Farsi123 کامل ترین در این مجموعه همراه با لغات تخصصی رشته های مختلف
3. MiboSearch تنها لغتنامه آنلاین دهخدا و عمید
4. دیکشنری آریا به دلیل سرعت، امکانات و تلفظ لغات انگلیسی


-- 
Regards
Arman Shirzadi


۱۳۸۹ آبان ۲۹, شنبه

حذف تبلیغات Gmail


لینک‌های حمایت گوگل، امروزه در همه جای وب دیده می‌شود. اگر از کابران سرویس رایگان ایمیل گوگل (جی‌میل) باشید، این لینک‌ها را در محیط کار خود هم خواهید دید. اگر احتمالا این تبلیغات شما را اذیت می کند، حذف این تبلیغات در دو مرحله به سادگی قابل انجام است.

برای مشاهده نحوه انجام این کار به ادامه مطلب مراجعه کنید. . .


http://www.pic.iranmv.com/images/24787269110176366772.jpg

مراحل حذف تبلیغات جی‌میل
  • حساب کاربری جی‌میل خود را باز کنید.
  • روی Settings در قسمت بالا و راست صفحه کلیک کنید.
  • تب Web Clips را انتخاب کنید.
  • مانند تصویر زیر گزینه‌ی Show my web clips above the Inbox را غیرفعال کنید.
http://www.pic.iranmv.com/images/19839346910060585497.jpg

این مراحل تبلیغات منوی بالای جی‌میل را حذف می‌کند. همچنین تبلیغات دیگری در سمت راست بخش محتوی ایمیل وجود دارد. برای حذف تبلیغات این بخش، شما به مرورگر موزیلا فایرفاکس و افزونه‌ی گریزمانکی احتیاج دارید. مراحل زیر را دنبال کنید.

  • مرورگر فایرفاکس خود را باز و افزونه‌ی گریزمانکی را از اینجا نصب کنید.
  • اکنون اسکریپت گریزمانکی بنام Gmail Without Ads را از اینجا نصب کنید.
  • وارد اکانت جی‌میل خود شوید و از محیط بدون تبلیغ لذت ببرید!
http://www.pic.iranmv.com/images/03877146259993756828.jpg

-- 
Regards
Arman Shirzadi


۱۳۸۹ آبان ۲۸, جمعه

کتاب مفید آموزشی از گوگل

20 نکته آموزشی در خصوص وب  بصورت ساده و مفیدکه امروز منشر شده است

Google Chrome's comic book was a great way to introduce to the world a new browser, but not everyone knew what's an URL or a web app. "20 Things I Learned About Browsers and the Web" is a guidebook created by the Google Chrome team that tries to address this issue by explaining complicated terms like "Internet", "cloud computing", "JavaScript", "HTML5", "cookies", "URL", "IP address" using illustrations and real life analogies. Here's an example:

"An IP address is a series of numbers that tells us where a particular device is on the Internet network, be it the google.com server or your computer. It's a bit like mom's phone number: just as the phone number tells an operator which house to route a call to so it reaches your mom, an IP address tells your computer which other device on the Internet to communicate with — to send data to and get data from."

The guidebook is actually a great example of an HTML5 web application that works offline and Google recommends to read it in "Chrome or any up-to-date, HTML5-compliant modern browser". Most of the examples from the book are about Google Chrome and that's what makes it look like a Chrome ad.


-- 
Regards
Arman Shirzadi


۱۳۸۹ آبان ۲۶, چهارشنبه

چگونه یک ایمیل فیس بوک داشته باشیم ؟



همانطور که می دانید شبکه اجتماعی فیس بوک با بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر دیروز از طرح جدید خود پرده برداری کرد . این طرح جدید چیزی نیست غیر از سرویس ایمیل فیس بوک که به آن لقب قاتل جی میل داده اند . این سرویس جدید که تلفیقی از سرویس پیام رسانی ، چت و ایمیل است قرار است جهت آدرس دهی بصورت @facebook.com  باشد که احتمالا نام کاربری هر فرد در فیس بوک User او در ایمیل فیس بوک خواهد شد .

حال سوال این است که چگونه می توان این سرویس ایمیل را در فیس بوک دریافت و از آن استفاده نمود.  در حال حاضر جهت ایجاد سرویس ایمیل Facebook می بایست دعوتنامه داشت  به همین جهت لازم است جهت قرار گرفتن در لیست انتظار دریافت دعوتنامه سرویس ایمیل به آدرس http://www.facebook.com/about/messagesمراجعه و بر روی دکمه سبز پایین صفحه کلیک کنید و منتظر باشید تا به زودی و در اولین فرصت  از شما دعوت شود که ایمیل فیس بوک را تجربه کنید .



-- 
Regards
Arman Shirzadi






۱۳۸۹ آبان ۲۵, سه‌شنبه

روش ارسال و دريافت پيامك از تلفن ثابت منزل

سلام

ارسال پيامك تلفن ثابت (پياثا)‌

نرم‌افزار "پياثا" (ارسال پيامك تلفن ثابت) يك سيستم ارسال پيامك (SMS)‌ از طريق مودم رايانه بدون اتصال به اينترنت است.به اين صورت كه كاربر بعد از نصب سيستم مي‌تواند به مشتركين تلفن همراه (همراه اول) يا تلفن ثابت به صورت تكي يا گروهي پيامك ارسال كند.

"پياثا" اين امكان را براي كاربران خانگي فراهم مي‌سازد كه از دستگاه رايانه شخصي‌شان براي ارسال و دريافت پيامك‌ها به عنوان وسيله‌اي راحت و مناسب استفاده كنند.

نرم‌افزار "پياثا" :

- امكان ارسال پيامك به مشتركين تلفن همراه و يا خط تلفن ثابت را مقدور مي‌سازد.

- امكان ارسال پيامك با استفاده از خط تلفن ثابت و يك دستگاه مودم،‌ بدون نياز به اتصال اينترنت را فراهم مي‌كند.

- يك دفترچه تلفن ساده براي نگهداري شماره تلفن‌هايتان در اختيار شما قرار مي‌دهد.

- امكان ارسال يك پيامك به چندين نفر به طور همزمان را ممكن مي‌سازد.

- امكان دريافت گزارش تحويل پيامك‌هاي ارسال شده (Delivery Report)‌ را بلافاصله پس از ارسال و يا با تأخير بر روي رايانه شخصي‌تان به شما مي‌دهد.

- استفاده از اين نرم‌افزار و ارسال پيامك نياز به ثبت‌نام (registration)‌ و يا دسترسي به اينترنت ندارد. با ارسال اولين پيامك شماره خط تلفن شما به صورت خودكار در سيستم ثبت مي‌شود.

- هزينه‌ ارسال پيامك،‌ به صورت يكپارچه بر روي قبض تلفن ثابت به طور خودكار محاسبه و براي شما ارسال مي‌شود.

- هزينه ارسال هر پيامك با اين نرم‌افزار براساس پالس داخل شهري محاسبه مي‌شود.

جهت استفاده از نرم‌افزار "پياثا" زبان سيستم بايد روي فارسي تنظيم شود. در صورتي كه زبان دستگاه شما فارسي نيست براي نصب آن و همچنين نحوه اجرايي برنامه نرم‌افزاري به راهنماي كاربري مراجعه كنيد.


روش ارسال و دريافت پيامك از تلفن ثابت

با راه‌اندازی سرویس "ارسال پیامک در شبکه تلفن ثابت" (FIX SMS)، ارسال و دریافت پیام از شبکه تلفن ثابت به ثابت، ثابت به سیار و بالعكس امکان پذیر است.

این سرويس از طریق گوشی‌هایی امکان‌پذیر است که اولاً- استاندارد باشند،‌ ثانياً- قابليت ارسال يا دريافت پيامك را دارا باشند.

براي استفاده از اين خدمت،‌ نياز به ثبت‌نام و پرداخت وجه اوليه نيست و تمامي مشتركان تلفن ثابت مي‌توانند با تهيه گوشي با شرايط ذكر شده، از اين سرويس بهره‌مند شوند.

روش ارسال پیام از شبکه تلفن ثابت:

براي ارسال پیام از شبکه تلفن ثابت، ابتدا بايد وارد منوي دستگاه تلفن خود شده و شماره 9717000 را در قسمت SMS Center در هر دو قسمت Deliver و Submit واردكنيد.

پس از آن پيام‌هاي خود را با انجام مراحل زير ارسال كنيد:

1- دکمه نوشتن (Write)را فشار دهید.

2- پیام خود را توسط دکمه‌های موجود تایپ کرده و دکمه OK را فشار دهید.

3- شماره تلفن مقصد (گیرنده) را وارد کرده و دکمه OK را فشار دهید.

پیام شما ارسال خواهد شد و پیغام موفق (Successful) روی گوشی شما نمایش داده می‌شود.

درصورت دريافت پيام توسط گيرنده،‌ گوشی شما با پخش آلارم و اعلام روی صفحه نمایش، تحویل موفق پیام (delivery) را به شما اعلام می‌کند.

درصورت دريافت پيام توسط گوشي شما،‌ دكمه "خواندن" پيام (read) را فشار دهيد.

بدين ترتيب آخرين پيام دريافتي شما روي گوشي نمايش داده مي‌شود.

تعرفه ارسال پيامك شبكه تلفن ثابت

- تلفن ثابت به ثابت (شهري)‌ يك پالس

- تلفن ثابت به ثابت (بين شهري)‌ دو پالس

- تلفن همراه به ثابت (شهري و بين‌شهري)‌طبق تعرفه تلفن همراه به زبان فارسي دو پالس و به زبان انگليسي پنج پالس

- تلفن ثابت به همراه (شهري و بين شهري)‌ دو پالس

- تلفن ثابت به ساير كشورها (بين‌الملل)‌ پنج پالس

هزينه هرپالس مكالمه 70/44 ريال مي‌باشد.

برای نصب نرم افزار ،فایل Setup را از لینک زیر دانلود نمایید:

Setup part1
Setup part2
Winrar Setup
Read me


راهنمای نصب

راهنمای کاربری

سوالات متداول



من تست کردم .درست کار میکنه
--